Vrtec teče do medalje

V soboto, 24. 09. 2022, smo v vrtcu Polzela v sodelovanju z Zvezo športnih društev Polzela, osnovno šolo Polzela in občino Polzela izvedli prireditev »Vrtec teče do medalje«.

Zbrali smo se na šolskem igrišču, kjer nas je pričakal Foksi. Kdo pa je Foksi? Foksi je prijazen lisjak, ki ima rad otroke in obožuje šport. Pod okriljem olimpijskega komiteja smo uradno otvorili mini olimpijado z olimpijsko zastavo in baklo. Skupaj s starši smo se ogreli ob plesni igri, nato pa se vključili v različne gibalne postaje. Na poligonu smo premagovali talne ovire, izvajali skoke in poskoke, se pomerili v vlečenju vrvi, kegljanju, vlečenju in potiskanju desk, se razgibali ob igralnem padalu in še kaj.

Za zaključek smo izvedli tek s starši in si s trudom in dobro voljo prislužili malico. Seveda, pa so otroci neizmerno uživali bo prejemu medalj in priznanj, ki so jim jih podelili  ravnateljica Bernardka Sopčič, župan občine Polzela Jože Kužnik in predsednik ZŠD Polzela Ivi Kapitler. Najhitrejši tekači so prejeli še praktične nagrade.

Tim za FIT

Vrtec teče do medalje 2022
Tags: