OSNOVNA ŠOLA POLZELA
Z ENOTAMA VRTEC POLZELA IN ANDRAŽ
vabi k
VPISU PREDŠOLSKIH OTROK ZA ŠOLSKO LETO 2021/2022

Vpis novincev predšolskih otrok in evidenčni vpis že vpisanih predšolskih otrok bo, zaradi spremenjenih razmer, potekal od ponedeljka, 22. marca 2021, do vključno petka, 2. aprila 2021, v elektronski obliki. 

Ker bo prijava potekala elektronsko, prosimo, da natančno preberete navodila v nadaljevanju, se jih dosledno držite, pri izpolnjevanju prijavnice pa ste natančni. 

PRIJAVNICO ZA VPIS najdete na spletni strani vrtca (http://www.vrtec-polzela.si/) in osnovne šole (http://www.osnovna-sola-polzela.si/). Nove prijavnice bodo objavljene od 15. marca dalje. Prijavnica vključuje tudi podatke: EMŠO številka otroka in obeh staršev ter telefonske številke, na katerih so starši dosegljivi, zato prosimo, da navajate točne in ažurne podatke. Pri podpisu prijavnice sta potrebna podpisa obeh staršev. 

Načini oddaje vloge:
 Prijavnico v pdf obliki natisnete, jo ročno izpolnite, podpišete ter skenirano, fotografirano posredujete na elektronski naslov vrtecpolzela.vpis@gmail.com. Pazite, da je Vaša pisava čitljiva.
 Prijavnico v wordovi obliki izpolnite elektronsko, jo izpišete, podpišete in skenirano, fotografirano posredujete na elektronski naslov vrtecpolzela.vpis@gmail.com.
 Če nimate nobene od omenjenih možnosti, lahko pokličete v sredo, 24. marca, ali v sredo, 31. marca 2021, med 8. in 12. uro na telefonski številki 03 703 31 00 ali 041 620 729. Ob klicu potrebujete podatke o otroku in starših (glej zgoraj). Prijavnico bo izpolnila sodelavka vrtca, ko pa boste uspeli, jo boste v času vpisa in uradnih ur skladno z dogovorom prišli še podpisati. 

Starši, ki ste vložili vlogo za vpis otroka za šolsko leto 2020/2021, pa vaš otrok ni bil sprejet v vrtec in vloge niste umaknili, morate po Pravilniku o vpisu otrok v vrtec ponovno oddati vlogo. Isto velja tudi za starše, ki ste vlogo za vpis otroka za šolsko leto 2021/22 že oddali pred uradnim vpisom. 

EVIDENČNI VPIS že vpisanih otrok bo potekal istočasno preko aplikacije eAsistent, kjer boste poleg obvestila prejeli tudi prijavnico v pdf in wordovi obliki. Vrnete jo na podoben način kot pri vpisu novincev na elektronski naslov vrtecpolzela.vpis@gmail.com ali pa jo prinesete in predate vzgojiteljici.

Evidenčni vpis morate opraviti tudi tisti starši, ki ste oddali vlogo za odlog šolanja.

Dneve odprtih vrat bomo izpeljali v poletnem času. 

PRIJAZNO VABLJENI

Tags: